Groep 7

Wat leuk dat je een kijkje komt nemen bij groep 7!

Groep 7 bestaat uit 24 kinderen, 15 meisjes en 11 jongens. Onze juf heet Sanae en staat 5 dagen in de week voor de groep. Op woensdag en donderdag komt juf Noortje. Zij is een stagiaire en volgt de Pabo. We zijn blij dat ze ons komt ondersteunen.

Groep 7 is een leuke en gezellige groep. We vinden het belangrijk dat we ons veilig voelen op school. Daarom hebben wij samen enkele afspraken bedacht over hoe wij het willen in onze groep. We vinden het namelijk belangrijk dat we onder andere:
- veel plezier hebben
- aardig zijn voor elkaar
- elkaar helpen
- betrokken zijn bij de lessen
- samen verantwoordelijk zijn
Door het maken van deze afspraken hopen we dat alle kinderen het leuk hebben op school en dat ze zich prettig voelen zodat we ons goed kunnen ontwikkelen.

Houd de pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van waar wij ons allemaal mee bezig houden!

Nieuws

 

Algemeen

-         We zijn een gezonde school dus in de pauze eten we een lekker stuk fruit! We zorgen ook dat onze lunch gezond is en drinken daarbij water, thee of ranja.

-         Op woensdag en donderdag hebben we gymnastiek. Vergeet op deze dagen je gymspullen niet mee te nemen.

We krijgen regelmatig huiswerk. Op woensdag maken we de extra leesoefening van Nieuwsbegrip en op donderdag de woordenschatoefening. Dit doen we op de computer.
Naast Nieuwsbegrip hebben alle kinderen ook een account voor 'Dagelijks rekenen'. De kinderen kunnen hier elke dag mee inloggen en contextsommen oefenen.

deze website is gerealiseerd door schoolwapps.nl