Bibliotheek op School (BOS)

Per 1 april 2021 hebben wij een Bibliotheek op School (BOS). In samenwerking met de Rotary Club Nijmegen die dit jaar 90 jaar bestaat en ons wil sponsoren is het mogelijk dat er een BOS op Hidaya komt. Een mooi groot cadeau voor onze kinderen.

Om in te loggen op SchoolWise, klik hier. Op dit moment is inloggen nog niet mogelijk, want de BOS is nog niet in gebruik genomen.

schoolWise


De bibliotheek van Nijmegen levert de school een prachtige collectie boeken, deze wordt regelmatig omgewisseld. Ook krijgen kinderen de mogelijkheid om maximaal 3 boeken te reserveren die op school geleverd worden. Zo kunnen de kinderen genieten van de allermooiste boeken.

Op donderdag 15 april is de BOS feestelijk geopend. Enkele leden van de Rotary Club, mensen van de bibliotheek en de gemeente zullen hierbij aanwezig zijn. Niet alleen de Rotary Club viert feest, Hidaya bestaat dit jaar 30 jaar en de BOS is de 50ste BOS in Nijmegen!

SchoolWise
De Bibliotheek op School heeft een online portal: SchoolWise. Op deze site kunnen kinderen op een leuke manier snuffelen tussen diverse thema’s van onze boekencollectie en direct boeken reserveren uit de Gelderse bibliotheekcollectie, die worden geleverd op school.


Deze website is gerealiseerd door Heutink ICT